Passie voor koken en creativiteit voor culinaire hoogstandjes… van vader op zoon

Over Restaurant Milano in Oostende

Restaurant Milano uit Oostende is een bloeiend restaurant dat staat voor traditie en verse producten. In 2016 werd deze bloeiende zaak in Oostende geopend door de pater familias. Als gedreven hobbykok met een hart voor de Italiaanse keuken wou hij het beste van Italië naar Oostende brengen. Zijn passie voor het mooie Italië bracht uiteindelijk ook zijn zoon aan het roer van dit Italiaans restaurant inOostende.

sfeerbeeld restaurant Milano

Pure verwennerij voor elke gelegenheid en ieders smaak

In Italië heeft koken te maken met het hart: wij koken voor wie wij liefhebben en nemen daarvoor ruimschoots de tijd. Er gaat geen gelegenheid voorbij die niet opgeluisterd wordt met een mooi gedekte tafel waarop gerechten worden geserveerd om duimen en vingers af te likken. Zo leren wij dat in Italië, van kindsbeen af.

Net zo willen wij onze gasten in restaurant Milano in de watten leggen. Daarom presenteren wij een gevarieerd aanbod van menu’s: voor families of voor twee, voor grote feesten of voor een intiem onderonsje, voor liefhebbers van vlees en viseters maar ook voor vegetariërs. U leest het hier op deze pagina, maar neem zeker ook een kijkje in onze menukaart.

Suggesties en speciale gebeurtenissen

Bij Restaurant Milano in Oostende maken wij het u graag makkelijk. Daarom hebben wij voor u diverse suggestiemenu’s uitgestippeld waarbij u elk seizoen opnieuw geniet van het beste van de Italiaanse, Franse of lokale keuken. Vooral onze gelegenheidsmenu’s doen het altijd uitstekend. Omdat wij houden van de nodige afwisseling en dagverse producten, wijzigen onze suggesties voortdurend.

Speciaal kerstmenu

Vier oudejaar bij restaurant Milano

Menu voor twee

Seizoensgebonden menu’s

Meeting Menu

Mogelijkheden tot afhalen pizza of pasta

Het is eveneens mogelijk om telefonisch pizza of pasta te bestellen en dit zelf af te halen in ons restaurant te Oostende. Deze mogelijkheid is er enkel voor pizza’s, calzone’s en pasta’s en niet voor onze andere gerechten. Bovendien leveren wij niet langer pizza aan huis. Hoe dan ook worden uw pizza’s en pasta’s klaargemaakt door een echte Italiaanse chef. Ze zijn dan ook gezegend met echte kwaliteit. Ze worden in een stevige en isolerende doos verpakt zodat uw pizza heelhuids en warm op tafel verschijnt. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw pizza, pasta of calzone op het afgesproken tijdstip voor u klaarligt.

Menu op maat

Van november tot en met eind februari zijn wij enkel open op vrijdag, zaterdag en zondag (behalve tijdens de vakantieperiodes). Het is echter mogelijk om op sluitingsdagen bij ons te reserveren vanaf zes personen. Ook dan openen wij graag ons restaurant voor u, maar we rekenen dan wel een klein voorschot aan van vijftig euro. Enkel zo kunnen wij u verzekeren van de meest verse ingrediënten. Voor grotere reservaties of zakelijke etentjes is het mogelijk om een menu op maat te bespreken.

Vegetarische en veganistische oplossingen

Indien u last heeft van een voedselallergie of wanneer u vegetariër of veganist bent, begeleiden wij u graag doorheen ons menu. Zo nodig passen wij onze gerechten voor u aan opdat u ook gewoon gezellig kunt tafelen. Neem vooraf contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bel snel en maak vandaag nog een reservatie bij restaurant Milano in Oostende of geniet van onze lekkere en makkelijke afhaalpizza’s en -pasta’s!