Milano in Oostende voor elke gelegenheid!

Contacteer ons 059 41 00 51

Suggesties en speciale gelegenheden

Bij Milano in Oostende maken wij het u graag makkelijk. Daarom hebben wij voor u diverse suggestiemenu’s uitgestippeld waarbij u elk seizoen opnieuw geniet van het beste van de Italiaanse, Franse of lokale keuken. Vooral onze gelegenheidsmenu’s doen het altijd uitstekend. Omdat wij houden van de nodige afwisseling en dagverse producten, wijzigen onze suggesties voortdurend.

  • Speciaal kerstmenu

  • Vier oudejaar bij restaurant Milano

  • Menu voor twee

  • Seizoensgebonden menu’s

  • Meeting Menu

Meer info

Mogelijkheden tot afhalen pizza of pasta

Het is eveneens mogelijk om telefonisch pizza of pasta te bestellen en dit zelf af te halen in ons restaurant te Oostende. Deze mogelijkheid is er enkel voor pizza’s, calzone’s en pasta’s en niet voor onze andere gerechten. Bovendien leveren wij niet langer pizza aan huis. Hoe dan ook worden uw pizza’s en pasta’s klaargemaakt door een echte Italiaanse chef. Ze zijn dan ook gezegend met echte kwaliteit. Ze worden in een stevige en isolerende doos verpakt zodat uw pizza heelhuids en warm op tafel verschijnt. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw pizza, pasta of calzone op het afgesproken tijdstip voor u klaarligt.

Menu op maat

Van november tot en met eind februari zijn wij enkel open op vrijdag, zaterdag en zondag (behalve tijdens de vakantieperiodes). Het is echter mogelijk om op sluitingsdagen bij ons te reserveren vanaf zes personen. Ook dan openen wij graag ons restaurant voor u, maar we rekenen dan wel een klein voorschot aan van vijftig euro. Enkel zo kunnen wij u verzekeren van de meest verse ingrediënten. Voor grotere reservaties of zakelijke etentjes is het mogelijk om een menu op maat te bespreken.

Vegetarische en veganistische oplossingen

Indien u last heeft van een voedselallergie of wanneer u vegetariër of veganist bent, begeleiden wij u graag doorheen ons menu. Zo nodig passen wij onze gerechten voor u aan opdat u ook gewoon gezellig kunt tafelen. Neem vooraf contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Meer info

Bel snel en maak vandaag nog een reservatie bij restaurant Milano in Oostende of geniet van onze lekkere en makkelijke afhaalpizza’s en -pasta’s!